Företagsmassage på plats hos er

Vill ni ge era medarbetare möjligheten att få massage på er arbetsplats?

Ni som arbetsgivare står för kostnaden och hyr in mig och min utrustning enligt överenskommet avtal vid ett antal tillfällen per månad/år och låter era medarbetare ta del av det som en friskvårdsförmån. Kontakta mig gärna för offert framtagen utefter era behov och önskemål.

Erbjud extra personalförmån

Vill ni ge era medarbetare möjligheten att få massage till ett rabatterat pris?

Jag kan erbjuda era anställda att komma till min mottagning på massage med 10 % rabatt på ordinarie pris. Jag sätter ihop ett infoblad som ni kan sätta upp på anslagstavlor, intranät, i lunchrummet m.m men framförallt dela/maila ut så att samtliga på företaget kan ta del av erbjudandet de har när de arbetar hos just er.

Ni som arbetsgivare bidrar med ytterligare en personalförmån utan att det kostar er någonting. Ni behöver bara sprida erbjudandet till era medarbetare. Skulle detta vara något för er arbetsplats är ni välkomna att kontakta mig så ordnar vi det.

Förmåner för era medlemmar

Vill ni ha en egen föreningsmassör? Eller vill ni kunna erbjuda era medlemmar massage till ett rabatterat pris?

Jag sätter gärna ihop ett blad som ni kan dela ut eller ännu hellre maila ut till alla era medlemmar om att de som är en del av i er förening kan gå på massage med 10 % rabatt här hos mig på Tallbackens Massage & Friskvård i Ingared.

Ni erbjuder era medlemmar en förmån som inte kostar er en enda krona men ger en hel del tillbaks till medlemmar som vill gå på massage. Hör gärna av er om något av detta låter intressant!